Wednesday, December 25, 2019

DOWNLOAD DOC SI DELIRIC NU MA MAI INTORC

Sisu Si Puya Feat. Show More Show Less. Nu Ma Mai Intorc. Am ajuns frate la beleaua Nispul asta arde pot sa fac cafeaua Dar decat sa fac orice, pot sa fac ca neaua Sa m-astern langa chegul de bere vere Desfac caneaua Vii cu paharul gol te combini c-o blonda Vrei ceva mai alcool te servim c-o sonda Toti ai mei aici parca-i la mine la nunta Baietii mei sunt cavaleri si masa-i rotunda Dar la masa asta nu gasesti farama de mancare Toti isi toarna beau si uita, d-aia e plina de pahare Unii ar zice nepasare eu i-as zice relaxare Nepasarea-i cand n-ai pasare fratioare De ce am ochii rosii? Te Stiu De-O Viata. Nu-s pe val, eu-s pe tsunami Sper ca nu cauti banii C-am plecat de-acum la nani Hai sa stam pe plaja Mancam chestii care ingrasa Orasul nu-l mai suport Nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Alo baby sunt toto Eu chiar vorbesc serios Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc. doc si deliric nu ma mai intorc

Uploader: Tygoktilar
Date Added: 25 May 2012
File Size: 30.23 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 81449
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Nu-s pe val, eu-s pe tsunami Sper ca nu cauti banii C-am plecat de-acum la nani Hai sa stam pe plaja Mancam chestii care ingrasa Orasul nu-l mai suport Nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Alo baby sunt toto Eu chiar vorbesc serios Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc Lyrics powered by www.

Te Stiu De-O Viata.

Nu Ma Mai Intorc. Mami am cate-un vas spart Dar veliric sa prind rassaritul precum Harvard Noaptea asta te duc din loc in loc bar, bar Am zis ca maine ma-ntorc cu tine dar Stii ce nu stii tu mami?

doc si deliric nu ma mai intorc

Am Visat Ca Schimbam Lumea. Am ajuns frate la beleaua Nispul asta arde pot sa fac cafeaua Dar decat sa fac orice, pot sa fac ca neaua Sa m-astern langa chegul de bere vere Desfac caneaua Vii cu paharul gol te combini c-o blonda Vrei ceva mai alcool te servim c-o sonda Toti ai mei aici parca-i la mine la nunta Baietii mei sunt cavaleri si masa-i rotunda Dar la masa asta nu gasesti farama de mancare Toti isi toarna beau si uita, d-aia e plina de pahare Unii ar zice nepasare eu i-as zice relaxare Nepasarea-i cand n-ai pasare fratioare De ce am ochii rosii?

intord

Cel Mai Bun Prieten. Nu-s pe val, eu-s pe tsunami Sper ca nu cauti banii C-am plecat de-acum la nani Hai sa stam pe plaja Mancam chestii care ingrasa Orasul nu-l mai suport Nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Peste tot cu ai mei Toata lumea striga hey Toata lumea striga Nu ma mai intorc Alo baby sunt toto Eu chiar vorbesc serios Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc.

doc si deliric nu ma mai intorc

Show More Show Less. Nu-s pe val, eu-s pe tsunami Sper ca nu ontorc banii C-am plecat de-acum la nani Hai sa stam pe plaja Mancam chestii care ingrasa Orasul nu-l mai suport Nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu mai nu ma mai intorc Nu ma mai intorc M-am trezit cu capu-n nisip ca stutii Femeia ma tot toaca sa ne ungem cu solutii Tot sub un soare si nu-i niciun nor Si ea-i prajita uniform ca la rotisor Si eu-s prajit de-aseara si-nca simt ca zbor Si azi o facem iar inhorc toti iti zic ca vor Da o iau usor las lenea sa s-aseze Imi trebuie ceva sa ma revergoreze Sunt sticlele-n lada da las-o balta Daca sunt berea calda si sucuri calde Dao o fuga la terasa si mai umplu o is Inghetaturi la femei sunt baiat cu clasa Baby mma esti grasa e doar slipu mic Si asta n-are zahar doar un pic laptic Mi-a zis ca vrea acasa si ca sunt un porc I-am zis raman aici nu ma mai intorc Stii ce nu stii tu mami?

doc si deliric nu ma mai intorc

Sisu Si Puya Feat.

No comments:

Post a Comment